TURGUTLU İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde ve binasında eğitim öğretime başlamış olup, Turgutlu’da açılan ilk imam hatip ortaokuludur. 2014 yılında okulumuz daha önce Hasan Üzmez Ortaokulu ve Lisemizin pansiyonu olarak hizmet veren binaya taşınmıştır. Halen eğitim öğretime devam edilen bu binada daha önce lisemizin rahmetli müdürü Dursun SAVCI tarafından inşa ettirilmeye başlanmış olup yine hayırseverler tarafından tamamlanmıştır. Okulumuzun bu binaya taşınmasından sonra başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlim Yayma Cemiyeti Turgutlu Şubemiz, Turgutlu İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneğimiz ihtiyaçlarımızın karşılanması noktasında destek olmuşlar ve halen bizleri desteklemeye devam etmektedirler. Okulumuz akıl oyunları sınıfı, fen bilimleri laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, çok amaçlı salonu, halı saha, basketbol sahaları, en önemlisi deneyimli ve özverili öğretmen kadrosu ile fark yaratan bir okuldur.

Misyon: Amacımız; okuyan, araştıran, akademik başarısı yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı, dinimizin temel esaslarını doğru kaynaklardan öğrenen ve hayatına tatbik eden kişilik sahibi öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: 2015- 2016 yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesine 1 Öğrencimiz Bursa Kız Proje İmam Hatip Lisesine gönderildi. 2016-2017 Mezunlarımızdan 1 öğrenci TEOG sınavında tüm soruları doğru cevapladı. Başta İstanbul olmak üzere 7 öğrencimiz ülkemizin çeşitli illerindeki Proje İmam Hatip Lisesine gönderildi.

Saatler: 09:00-15:35
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Okulumuzda 5 ve 6. ve 7. sınıflarda Dil Sınıfı Şubelerimiz Mevcuttur
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFIMIZDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVEM ETMEKTE.BEDEN EĞİTİMİ EGZERSİZ ÇALIŞMALARIMIZ HAFTADA 3 GÜN GERÇEKLEŞİYOR. BUNLARIN YANI SIRA TURGUTLU İHO DURSUN SAVCI OKMEYDANIMIZDA OKÇULUK KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda din öğretimi genel müdürlüğü himayelerindeki KTS faaliyetleri düzenli olarak yürütülmektedir.

Telefon - 0236 313 66 22

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://turgutluiho.meb.k12.tr

Adres - SELVİLİTEPE MAH. DURSUN SAVCI SK. İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 2/1 İÇ KAPI NO 2 TURGUTLU / MANİSA

Öğretmen :24
Öğrenci :294
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3750
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Turgutlu Selvilitepe Mahallesi İmam Hatip Lisesinin asfalt yanındaki ara yoldan geçilip, İmam Hatip Camisi önünden devam edilerek okulumuza ulaşılmaktadır.

Adres - SELVİLİTEPE MAH. DURSUN SAVCI SK. İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 2/1 İÇ KAPI NO 2 TURGUTLU / MANİSA

Ulaşım Okulumuz İzmir Ankara asfaltı üzeri, Turgutlu imam hatip lisesi yanında, Halil Kale Fen Lisesi Karşısındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0