2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MESLEKİ GELİŞİM  ALANI EKİM-KASIM RAPORU

2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MESLEKİ GELİŞİM ALANI EKİM-KASIM RAPORU

YAPILAN PAALİYETLER:

1_Mesleki tatbikat kulubü kapsamında yıllık çalışma planı hazırlandı kulüplere öğrenci seçimi ve görev dağılımı yapıldı. yapılan kulüp toplantısında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verildi  etkinliklerle ilgili öğrencilerimizin fikirleri önerileri alındı.

2_Camiler ve Din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında ilçe vaizimiz irşat İNAN Okulumuzu ziyaret ederek haftanın anlamı ve önemi hakkında öğrencilerimize sohbet etti. Camiler ve Din görevlileri haftası hakkında okul pano etkinlikleri yapıldı.

3_Okulumuz Din kültürü Öğretmenlerinin hazrladığı  programda Rahmet peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)in dünyaya teşrifi münasebetiyle İmam Hatip Tatbikat uygulama Camiinde Nevlidi Nebi programı yapıldı.Din Kült.Ve Ahlk. Bil. Öğtetmeni Kerim AKCA hocamız tarafından öğrencilerimize mevlidi Nebibinin  anlam ve önemi hakkındaı faydalı bir sohbet  yapıldı. Mevlidi Nebi münasebetiyle öğrencilerimiz tarafından bir hatmi şerif okundu sevgili peygamberimize mektup yarışması yapıldı. tüm sınıflarda  katılım  sağlandı dereceye giren  öğrencilerimz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

4_İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl döünmü münasebetiyle sınıflarda öğrencilerimize  imam Hatip Okullarının kuruluş amacı vizyon ve misyonu hakkında bilgi verildi yıl dönümü nedeniyle sınıflarda pano etkinlikleri yapıldı.

30.11.2021 1199

30-11-202130-11-202130-11-202130-11-2021

Adres:
SELVİLİTEPE MAH. DURSUN SAVCI SK. İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 2/1 İÇ KAPI NO 2 TURGUTLU / MANİSA